Veel Gestelde Vragen

Kan ik een afspraak verzetten?


Natuurlijk. Schrijf ons hier een bericht.
Mag ik mijn kinderen / echtgenoot / vriend meenemen naar de shoot?


Natuurlijk. De studio bevindt zich op een zeer unieke en artistieke locatie in Amsterdam. De kinderen / echtgenoot / vriend kunnen ronddwalen of ontspannen in de studio.
Kan ik mijn auto parkeren in de buurt van de studio?


Ja. De studio is zeer goed bereikbaar met de auto en er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Parkeren kost je slechts 1,25 euro / p.u.
Hoe bereid ik me voor op de shoot?


Verschillende fotoshoots hebben verschillende voorbereidingen nodig. Zodra je een fotoshoot bij ons hebt geboekt, begeleiden we je bij alle voorbereidingen die nodig zijn voor de shoot
Biedt u jurken voor zwangerschapsshoots?


Ja, wij zorgen voor jurken voor de shoot. Je kunt er ook voor kiezen om je eigen jurk te dragen. Neem contact met ons op als u uw jurk wilt dragen.
Kan ik na de fotoshoot een keuze maken uit de foto's?


In al onze plus- en premiumpakketten kunt u een keuze maken uit de afbeeldingen. Met een basispakket maak je geen keuze.
Hoe lang duurt het om de uiteindelijke afbeeldingen te leveren?


Elke fotoshoot is anders en daarom kost elke fotoshoot zijn eigen tijd om te bewerken. 1. Zakelijke portretten worden doorgaans binnen enkele dagen bezorgd. 2. Zwangerschaps- en trouwfoto's duren meer dan een paar dagen. 3. Familieportretten worden doorgaans binnen enkele dagen bezorgd. Na de shoot communiceren we altijd met je over de tijd die nodig is om de foto's te bewerken. Heb je de foto's eerder nodig? schrijf ons hier. Houd er rekening mee dat de levering van de afbeeldingen dezelfde dag geld kost.