top of page

Wie ben ik?

                    Mijn naam is Lingaraj. Ik ben 33 jaar oud, woon in Amsterdam en ben getrouwd met een prachtige vrouw. Ik was oorspronkelijk werkzaam in de IT-sector, maar na veel werkjaren in deze sector heb ik besloten mijn carrière voort te zetten in de fotografie wereld. Mijn passie voor fotografie gaat ver terug in de tijd en is eigenlijk begonnen toen ik op jonge leeftijd een analoge Kodak camera van mijn ouders cadeau kreeg. Vanaf dat moment ben ik altijd gefascineerd geweest door het vastleggen van beelden met behulp van een camera. Ik ben van nature vrij terughoudend, maar zodra ik de camera in mijn handen heb en foto’s maak, verandert dit direct en voel ik mijzelf een compleet ander persoon.
 
                   Voordat ik in 2014 naar Amsterdam kwam, heb ik een groot deel van mijn leven in India gewoond. Nadat ik al geruime tijd actief was als fotograaf, merkte ik dat mijn werk meer en meer aan populariteit begon te winnen. Daarom heb ik in 2018 besloten om mijn carrière definitief voort te zetten als professioneel fotograaf. Ik ben gespecialiseerd in verschillende portrettechnieken en besteed veel tijd aan het leren van nieuwe technieken en het optimaliseren van mijn vaardigheden als fotograaf. Ik werk in een studio in de NDSM loods in Amsterdam, omringd door andere fotografen en kunstenaars. Ben jij benieuwd naar mijn werk en naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op!


 --Lingaraj

 

 

fotograaf Amsterdam

About Us

THIS IS A GREAT PLACE FOR YOUR TAGLINE.

Our photoshoots are relaxed, fun and enjoyable for everyone. Also for people who have never experienced a photoshoot before. Panther Studios is founded and operated by portrait photographer Lingaraj Bharamagouda, who masters the art of light & shadows in his portraits. 

 

We believe in premium quality and our pictures reflect the same, you are guaranteed to leave the photoshoot with a smile, that is our promise to you. Schedule a consultation with Lingaraj today, or book your slot here:

Book a place >
Panther Studios

ABOUT US

I’m a paragraph. Use this space to tell people more about what you do and the services you offer. Double click here or click Edit Text to get started.

READ MORE
bottom of page