top of page

Familie Fotoshoot Informatie

family photographer in Amsterdam_edited.jpg
Maria (205) BnW Small size.jpg

Hier vind je alle relevante details van het familie fotoshoot pakket bij Panther Studios Amsterdam.
Als je vragen hebt over deze fotoshoot of andere fotoshoots, neem dan contact met ons op via telefoon, e-mail of whatsapp, fotograaf Lingaraj helpt je graag met al je vragen.

Wat zit er in dit fotoshootpakket?

Kennismakingsgesprek

Een online gesprek om elkaar beter te leren kennen. Niet verplicht maar wel een aanrader. Dit helpt je om Lingaraj de fotograaf te leren kennen en geeft je de mogelijkheid om eventuele verzoeken die je hebt voor de fotoshoot te bespreken. Dit geeft mij als fotograaf ook de kans om de mensen te leren kennen van wie ik foto's maak.

Een fotoshoot zonder tijdslimiet

Als familiefotograaf geloof ik dat alle goede dingen zijn tijd nodig hebben. Daarom stel ik geen tijdslimiet voor mijn fotoshoots. We plannen de dag van de shoot goed, zodat we genoeg tijd hebben om de prachtige foto's te maken die je verdient.

Stylingadvies

De fotoshoot gaat over jou en je familie en de liefde die jullie met elkaar delen. Daarom is het belangrijk dat je kleding draagt die je leuk vindt voor de fotoshoot. We zullen dit in detail bespreken tijdens een gesprek over kleding, sieraden, accessoires...

2 digitale foto's

In dit pakket zijn 2 digitale afbeeldingen inbegrepen. Extra afbeeldingen kunnen worden gekocht tegen de onderstaande prijzen. Dit geeft je de flexibiliteit om alleen de foto's te selecteren die je leuk vindt en er alleen voor te betalen.


1 foto - €35
2 fotos -€60
5 fotos - €100
10 fotos - €200

Wat zit er NIET bij dit fotoshootpakket?

Make-up

Make-up is een persoonlijke en individuele keuze. Daarom laat ik het aan jou over. Het wordt echter sterk aanbevolen om een professionele visagist in te huren. Hieronder staan enkele aanbevelingen van Panther Studios. Deze visagisten hebben prachtig werk geleverd in onze vorige fotoshoots.

Photo Prints/ Albums

Fotoafdrukken en albums zijn niet inbegrepen in dit pakket. Ze zijn hier apart te bestellen. Uiteraard help ik je bij dit proces.

Geduldig, proffesioneel en heel klantvriendelijk. Heb een zwangerschapshoot gedaan en later familyshoot. Heel tevreden met resultaat

bottom of page